گزارش تصویری/نشست خبری اختتامیه سومین همایش کتاب سال بانوان

نشست خبری سومین همایش کتاب سال بانوان 15

نشست خبری اختتامیه سومین همایش کتاب سال بانوان با سخنرانی مدیر و معاون پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با حضور اصحاب رسانه استان قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، نشست خبری اختتامیه سومین همایش کتاب سال بانوان با حضور اصحاب رسانه استان قم در سالن جلسات مدیریت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این نشست، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و سرکار خانم ریحانه حقانی معاون پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی به اهمیت برگزاری همایش کتاب سال بانوان و آماری از تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه همایش اشاره کردند.

گفتنی است؛ اختتامیه سومین همایش کتاب سال بانوان روز دوشنبه 30 آبان ساعت 9 تا 12 در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار  می‌شود و آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور به عنوان سخنران ویژه این مراسم حضور خواهد داشت.