کارگاه آموزشی «آموزش نرم افزار MaxQda» برگزار شد

استاد ضائفی

کارگاه آموزشی «آموزش نرم افزار MaxQda» با ارائه استاد ضائفی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه آموزشی «آموزش نرم افزار MaxQda» در آخرین روز پیش رویداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی، سرکار خانم راحله ضائفی عضو هیئت علمی جامعه المصطفی به تعریف تحقیق، ویژگی های تحقیق، انواع تحقیق و پژوهش، روش‌های تحقیق و فرآیند تحقیق پرداخت.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی، ضرورت استفاده از نرم افزارهای پژوهشی، تحلیل های آماری کمی و کیفی، نرم افزارهای پرکاربرد تحلیل های کمی و کیفی، کدگذاری و رویکردهای کدگذاری را تبیین کرد. ضائفی در ادامه به معرفی نرم افزار مکس.کیو.دا پرداخت و اظهار داشت: مکس‌کیو. دا نرم افزاری پیشرفته و پویا جهت تجزیه و تحلیل داده‌ها است که در بسیاری از شاخه‌های علوم اجتماعی و علوم انسانی و...کاربرد دارد.

ضائفی با بیان اینکه این نرم افزار بیشترین سازگاری را با زبان فارسی دارد، به قابلیت های این نرم افزار اشاره کرد و شیوه استفاده از این نرم افزار را توضیح داد.