معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی مطرح کرد:

تأثیر تعطیل شدن نظام معرفتی و تعلیم و تربیت در ایام کرونا در شکل‌گیری اغتشاشات اخیر

معینی پور

معینی پور با بیان اینکه حرکت‌های آینده نظام اجتماعی در شکل‌گیری جامعه جدید، حرکت‌های زنانه است، به تأثیر تعطیل شدن نظام معرفتی و تعلیم و تربیت در ایام کرونا در شکل‌گیری اغتشاشات اخیر اشاره کرد.

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای مسعود معینی پور در مراسم اختتامیه کارگاه «نقش آفرینی بانوان مسلمان در رسانه‌های نوین» که از سوی اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و دفتر تبلیغات اسلامی حوزه و با حضور 40 بانوی طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد، عنوان کرد: اتفاقاتی که درچند وقت اخیر در ایران رخ داد، نشان می‌دهد که حرکت‌های آینده نظام اجتماعی در شکل‌گیری جامعه جدید، حرکت‌های زنانه است و این مسئله در تقابل تمدن ما با تمدن غرب اهمیت ویژه ای پیدا می‌کند.

معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی اظهار داشت: اینکه جامعه در یک دوره، حرکت مردانه و در دوره ای، حرکت زنانه پیدا می‌کند، در مطالعات تاریخی و جامعه شناسی اهمیت فراوانی دارد.

معینی پور خاطرنشان کرد: با نگاهی به انقلاب‌های اخیر دنیا در 200 سال گذشته می‌بینیم که انقلاب‌ها غالبا مردانه است و تحولات پیش رو نشان می‌دهد که انقلاب‌های جدید بر اساس خواست‌های زنانه، کنش‌های زنانه و تحولاتی است که با بهره گیری از ظرفیت‌های زنانه توسط مردها مدیریت می‌شود.

وی تصریح کرد: موضوع اصلی اتفاقات اخیر، زن بود؛ هرچند حجاب، حیا و عفت اختصاص به زن ندارد، اما با تخصیص آن به زن و بازنمایی و روایت رسانه‌ای این مسئله که در ایران یک ظلم بزرگ در حق زنان در حال رخ دادن است، به سرعت این مسئله را به یک روایت رسانه ای جهانی تبدیل کردند.

معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی افزود: با وجود اینکه اینگونه بحران‌ها جزء لاینفک جمهوری اسلامی است و پس از انقلاب اسلامی، تقریبا هر 5 سال یکبار یک مسئله برای جامعه ایران درست کرده اند، اما این بار یک مسئله زنانه برای جامعه ایجاد کردند و با مدیریت نظم فکری جوانان، نوجوانان، زنان و دختران در فضای مجازی توانستند کار را به یک بحران بکشانند.

معینی پور بیان داشت: البته در کنار اینها، ما در دوران کرونا با مغلوب شدن در برابر تئوری پزشکان و تعطیل کردن کل نظام معرفتی و تعلیم و تربیت، به جریان فردی شدن و جداسازی اجتماعی و کم رنگ کردن همبستگی اجتماعی کمک کردیم.

وی عنوان کرد: همه اینها دست به دست هم دادند و دشمنان احساس کردند که یک نسلی در ایران به وجود آمده که زمینه ایجاد یک جنبش اجتماعی فمینیستی در آن وجود دارد. حال با این نگاه ببینید که رسانه چه فضای عجیب و غریبی است و چه تأثیری در جریان سازی اجتماعی دارد.

معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی تأکید کرد: اگر ما برای خودمان یک فضای رسانه ای در نظر نگیریم و خودمان را موظف به بازنمایی رسانه ای نکنیم، کل فعالیت‌های علمی‌مان بی‌ثمر خواهد بود و تنها یک فعالیت فردی بدون برون‌داد خواهیم داشت.

معینی پور در ادامه گفت: در ایران، مسئله زن و فمینیسم از اواخر قاجار مطرح شده است، با این هدف که نصف جامعه ایران درگیر این مسئله شود که به تبع آن نظام خانواده درگیر می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر نظام خانواده فتح شود، تمدن هم فتح می‌شود، عنوان کرد: اگر ما در اقلیت بمانیم و فکر نکنیم، عقلانیت‌مان را به کار نگیریم و متحجر باشیم، این مدل موفق می‌شود؛ بنابراین باید کنش رسانه ای مناسب داشته باشیم و تربیت نیروهای رسانه‌ای را فراموش نکنیم. این بحث‌ها باید به صورت جدی در جامعه الزهرا علیهاالسلام مطرح شود تا به نتیجه مطلوب برسد.

  تصویر خبر

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵