دیدار کارکنان و اساتید جامعه الزهرا با خانواده شهیده صمصامی

دیدار با خانواده شهید صمصامی

شماری از کارکنان و اساتید جامعه الزهرا با خانواده شهیده صمصامی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی، شماری از کارکنان و اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور در منزل خانواده شهیده صمصامی، با حجت الاسلام والمسلمین صمصامی، همسر شهیده صدیقه و پدر شهیده فائزه صمصامی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین صمصامی با بیان خاطره به شهادت رسیدن همسر و دختر دوساله اش در موشک باران رژیم بعث عراق در سال 1365، گفت: همسرم به همراه دخترم برای حضور در مجلس روضه حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام به منزل خواهرم رفتند که متاسفانه بر اثر اصابت موشک در همان کوچه محل برگزاری مراسم 18 نفر در آن مجلس به شهادت رسیدند که 10 نفر از آنان با من نسبت خویشاوندی داشتند.

وی قناعت، همراهی و خویشتن داری را از خصوصیات اخلاقی شهیده صدیقه صمصامی برشمرد و اظهار داشت: بانوان شهیده از مظلوم ترین شهیدان هستند چرا که بیشتر آنان در محل زندگی خود و بر اثر بمباران به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و کمتر مورد توجه هستند.

در پایان این دیدار هدایایی به رسم یادبود به این خانواده شهید اهدا شد.

دیدار با خانواده شهید صمصامی