بررسی محتوا و شیوه اجرای مهارت‌های تخصصی طرح شمیم برای طلاب شبه قاره و افغانستان

جلسه کارگروه بین الملل

محتوا و شیوه اجرای مهارت‌های تخصصی طرح شمیم برای طلاب منطقه شبه قاره و افغانستان در جلسه اولین جلسه کارگروه منطقه‌ای مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی، اولین جلسه کارگروه منطقه‌ای شبه قاره و افغانستان به همت اداره مطالعات و برنامه‌ریزی بین‌الملل با حضور اعضای حقیقی و حقوقی برگزار شد.

این کارگروه یکی از کارگروه‌های منطقه‌ای شش‌گانه است که اداره مطالعات و برنامه‌ریزی بین‌الملل در راستای وظایف اساسی خود، با هدف بررسی و تأمین نیازها و اقتضائات خاص طلاب مناطق گوناگون جهان و مشاوره تخصصی بین‌المللی به معاونت‌ها و بخش‌های مختلف جامعه الزهرا علیهاالسلام با بهره‌گیری از کارشناسان مجرب بومی و ایرانی تشکیل داده است.

در این جلسه که با حضور کارشناسان بومی منطقه، کارشناسان ایرانی و مسئولان مرتبط با امور بین‌الملل برگزار شد، در خصوص محتوا و شیوه اجرای مهارت‌های تخصصی طرح شمیم برای طلاب منطقه شبه قاره و افغانستان، بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است، نتیجه نهایی جلسات کارگروه در اختیار معاونت تبلیغ و امور فرهنگی قرار خواهد گرفت.