اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی برگزار می کند؛

فراخوان ثبت نام نخستین دوره تخصصی تربیت کارشناس نقد و تحلیل کمپانی کیپاپ در قم

کمپانی کیپاپ

مدیر اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری دوره تخصصی تربیت کارشناس نقد و تحلیل کمپانی کیپاپ ویژه طلاب، مبلغین، کنشگران، اساتید و دانش آموختگان در قم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر اظهار داشت: با توجه به استقبال طلاب از یرگزاری دوره تربیت کارشناس نقد و تحلیل کمپانی کیپاپ در شهر مقدس مشهد، اقدامات لازم جهت برگزاری این دوره در شهر مقدس قم فراهم شد.

وی ادامه داد: این دوره به صورت حضوری در تاریخ های 4 و 5 آبان ماه 1401 برگزار می شود از این رو علاقه مندان می توانند از 15 تا 25 مهرماه با مراجعه به سامانه تبلیغ نوین و فضای مجازی به نشانی http://novin.jz.ac.ir ضمن عضویت در سامانه تبلیغ نوین در این دوره ثبت نام کرده و  در صورت بروز هرگونه مشکلی در ثبت نام با شماره داخلی 32112093  تماس حاصل نمایند.

مدیر اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام بیان داشت: شناخت و نقد کمپانی های کیپاپ، بی تی اس شناسی، بحث روانشناسی و مهارت ارتباط موثر با نوجوانان ذیل بحث نقد و تحلیل کمپانی کیپاپ از سرفصل های این دوره است.