آغاز آیین مشترک آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

آیین آغاز سال تحصیلی

آیین مشترک آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با پیام مرجع عظیم‌الشأن جهان تشیع، حضرت آیت‌الله سبحانی و با حضور نمایندگان بیوت مراجع، علما، فضلا، اساتید، طلاب و فرهیختگان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، آیین مشترک آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور نمایندگان بیوت مراجع، علما، فضلا، اساتید، طلاب و فرهیختگان در سالن آیت الله شرعی(ره) مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران آغاز شد.

در این مراسم، پیام مرجع عظیم‌الشأن جهان تشیع، حضرت آیت‌الله سبحانی خطاب به طلاب حوزه های علمیه قرائت شد.

سخنران ویژه مراسم، خانم زهرا راستی، عضو شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران است و سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران از دیگر سخنرانان این مراسم هستند.