ورود کاروان همپای قافله ۶ به کربلا پس از سه روز پیاده روی

همپای قافله

کاروان همپای قافله ۶ پس از سه روز پیاده روی و حضور در کنگره جهانی اربعین حسینی وارد کربلای معلی شد.

به گزارش روابط عمومی، طلاب، اساتید و کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام در کاروان همپای قافله ۶ امروز پنجشنبه 24 شهریور پس از سه روز پیاده روی با تنی خسته، چشمانی گریان و با ذکر یاحسین به یاد مصائب حضرت زینب علیهاالسلام وارد کربلای معلی شدند.

این کاروان امشب و در شب زیارتی حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام با دل‌هایی شکسته و قلب‌هایی مالامال از عشق به اهل بیت علیهم‌السلام به حرم سیدالشهدا و حضرت عباس علیهما السلام مشرف می شوند و ضمن عهد با حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشریف، به نیابت از پدر و مادر و دوستان و آشنایانشان زیارت خواهند کرد.

بیش از ۴۰۰ بانوی طلبه، استاد، مبلغ و کارمند جامعه الزهرا علیها السلام در این کاروان حضور دارند و "اقتدار زینبی" شعار این کاروان است تا در راستای رسالت حضرت زینب سلام‌الله‌علیها گام بردارند.