در نوزدهمین جلسه ستاد اربعین جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها مطرح شد:

برگزاری برنامه‌های فرهنگی و معنوی در کاروان همپای قافله

جلسه ستاد اربعین در نجف

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بر لزوم برگزاری برنامه‌های فرهنگی و معنوی ویژه  زائران حسینی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی، نوزدهمین جلسه ستاد اربعین جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در کربلای معلی و محل اسکان کاروان همپای قافله ۶ برگزار شد.

سرکار خانم سیده زهره برقعی در این جلسه با بیان اینکه سفر اربعین با سختی همراه است، اظهار داشت: وظیفه ما این است که شرایط رفاهی را برای زائران فراهم کنیم، اما در ایام اربعین حسینی، تمام این سرزمین سختی و بلا را فریاد می‌زند و مشکلاتی از جمله قطعی آب و برق، بیماری و غیره به وجود می‌آید.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ادامه بر لزوم برگزاری برنامه‌های فرهنگی و معنوی از جمله دعای کمیل، دعای ندبه و زیارت اربعین تاکید کرد.

در این جلسه ستاد مصوب شد برگشت زودتر از موعد مقرر برای زائرانی که شرایط ادامه حضور در این سفر معنوی را ندارند، فراهم شود.

اتوبوس این زائران روز جمعه ۲۵ شهریور، ساعت ۱۴ از کربلا به سمت شلمچه و سپس شهر مقدس قم حرکت خواهد کرد.