برگزاری آزمون کتبی دومین دوره تربیت مترجم در دو گرایش عربی و انگلیسی

photo_2022-08-24_09-44-29

آزمون کتبی دومین دوره تربیت مترجم در دو گرایش عربی و انگلیسی به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم مالمیر در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: آزمون کتبی دومین دوره تربیت مترجم در دو گرایش عربی و انگلیسی  به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.

کارشناس مسئول اداره سازماندهی امور پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: مهلت ثبت نام دوره دوم تربیت مترجم عربی و انگلیسی در پایان تیر سال 1401 به اتمام رسید که تعداد 20 نفر از خواهران طلبه متقاضی گرایش عربی و 16 نفر متقاضی گرایش زبان انگلیسی ثبت نام کردند.

وی با اشاره به برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه علمی متقاضیان، گفت: متقاضیان در صورت پذیرش در آزمون کتبی و مصاحبه علمی می‌توانند از هفته اول مهر در دوره شرکت کنند.

مالمیر بیان داشت: این دوره پژوهش محور و دارای واحدهای نظری و عملی است که طی سه نیم سال تحصیلی با ارائه پروژه پایانی در طول دوره اجرا خواهد شد.