مراسم بزرگداشت استاد شهیدی پور در جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

مراسم بزرگداشت استاد شهیدی پور 2

‌ مراسم بزرگداشت شیخ المقارئ ایران اسلامی، مرحوم حجت الاسلام والمسلمین استاد محمدرضا شهیدی پور در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، مراسم بزرگداشت شیخ المقارئ ایران اسلامی، مرحوم حجت الاسلام والمسلمین استاد محمدرضا شهیدی پور از سوی اداره قرآن و حدیث معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد مشرف، مدیر مرکز قرآن و حدیث آستان مقدس بانوی کرامت به عنوان سخنران حضور دارد؛ قرائت قرآن توسط استاد مهدی فروغی، قاری و حافظ بین المللی قرآن کریم و مرثیه سرایی مداحین اهل بیت علیهم‌السلام از دیگر برنامه‌های این مراسم است.

این مراسم روز پنجشنبه 3 شهریور ساعت 10 تا 12 در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، سالن جلسات طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

حضور در این جلسه با شکوه، برای عموم آزاد است.