آغاز ثبت نام مهدکودک شکوفه‌های بهار از 12 شهریور

مهدکودک

ثبت نام مهدکودک شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از 12 شهریور آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم فاطمه ازناوی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: ثبت نام مهدکودک شکوفه‌های بهار در سال تحصیلی جدید برای طلاب سطح عمومی، تحصیلات تکمیلی و سطح چهار و همچنین کارکنان و اساتید محترم جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از تاریخ 12 شهریور آغاز می‌شود.

مدیر مهدکودک شکوفه‌های بهار افزود: این مهدکودک پذیرای کودکان یک تا 6 سال است و ثبت نام پس از انتخاب واحد تنها از طریق سامانه http://mahd.jz.ac.ir صورت می‌گیرد.

ازناوی بیان داشت: والدین محترم می‌توانند از تاریخ ۱۲ شهریور با مراجعه به سامانه مهد برای ثبت نام فرزند خود اقدام کنند.

وی یادآور شد: جهت کسب اطلاعات بیشتر، شماره تلفن‌های ۳۲۱۱۲۳۶۳ و ۳۲۱۱۲۴۱۹ همه روزه از ساعت۸ تا ۱۲ پاسخگوی والدین محترم است.