حضور 200 بانوی طلبه جامعه‌الزهرا(س) در مراسم «هنگامه تحول»

اعتکاف

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از شرکت 200 بانوی طلبه ایرانی و بین الملل در مراسم پرفیض اعتکاف تحت عنوان «هنگامه تحول» خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت الاسلام و المسلمین «حسین تهرانی» روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: 200 نفر از بانوان طلبه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در مراسم پرفیض اعتکاف تحت عنوان «هنگامه تحول» که از سوی اداره کل امور فرهنگی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد، شرکت کردند.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: اداره کل امور فرهنگی جهت حضور طلاب این مؤسسه در مراسم معنوی اعتکاف در اسفندماه سال گذشته ثبت نام کرد و در تعطیلات نوروزی کارت اعتکاف بین طلاب توزیع شد.

حجت الاسلام و المسلمین تهرانی افزود: در مراسم هنگامه تحول، هم‌زمان با ایام نوروزی طلاب بین الملل در مسجد مقدس جمکران و طلاب ایرانی و بخشی از طلاب بین الملل در مسجد رضائیه قم معتکف شدند.

وی تصریح کرد: در این مراسم پرفیض، برنامه های فرهنگی مختلف اعم از سخنرانی، مداحی، برگزاری حلقه های معرفتی، مسابقات فرهنگی، مراسم وداع با شهید گمنام، برنامه ختم قرآن و صلوات، اعمال ام داوود و همچنین فوق برنامه‌هایی همچون برپایی ایستگاه مشاوره، پاسخگویی به احکام، کتابخانه سیار وتصحیح قرائت نماز با حضور برخی اساتید خانم جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اجرا شد.