برگزاری اولین جشنواره بازی‌های جسمی حرکتی در مهد کودک شکوفه‌های بهار

جشنواره بازی های جسمی و حرکتی

اولین جشنواره بازی‌های جسمی حرکتی با حضور بیش از 50 کودک 4 تا 9 سال به همراه مادرانشان در 9 ایستگاه بازی در مهد کودک شکوفه‌های بهار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم فاطمه ازناوی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: جشنواره بازی‌های جسمی حرکتی و اختتامیه دوره تابستانه «من می‌توانم» در راستای سلامت جسمی کودکان در مهد کودک شکوفه‌های بهار زیر نظر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

مدیر مهد کودک شکوفه‌های بهار افزود: این جشنواره برای گروه سنی 4 تا 9 سال در سالن ورزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد و بیش از 50 کودک به همراه مادرانشان در 9 ایستگاه بازی حضور داشتند.

ازناوی تصریح کرد: این جشنواره با هدف تقویت و کمک به پرورش خلاقیت در سطوح مختلف، رشد اعتماد به نفس و امنیت عاطفی کودکان برپاشد.

وی یادآور شد: این برنامه با اجرای سرود "سلام فرمانده" توسط کودکان شرکت کننده پایان یافت.