در راستای اولین رویداد پژوهشی جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود:

کارگاه مسئله شناسی و تبیین «رسالت زن تراز انقلاب اسلامی در جهاد تبیین»

کارگاه جهاد تبیین - Copy

کارگاه مسئله شناسی و تبیین «رسالت زن تراز انقلاب اسلامی در جهاد تبیین» با ارائه حجت‌الاسلام والمسلمین صلح میرزایی به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، در راستای اولین رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، کارگاه مسئله شناسی و تبیین موضوع «رسالت زن تراز انقلاب اسلامی در جهاد تبیین» از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

در این کارگاه آموزشی، حجت الاسلام والمسلمین سعید صلح میرزایی مدیر دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری در مؤسسه انقلاب اسلامی به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این کارگاه روز چهارشنبه 5 مرداد ساعت 10 تا 13 به صورت مجازی و حضوری در سالن نشست‌های علمی پژوهشی معاونت پژوهش واقع در طبقه سوم ساختمان کتابخانه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند تا روز سه شنبه 4 مرداد از طریق ارسال کد ملی به شناسه کاربری salehi6@ و یا تماس با شماره تلفن 02532112484 برای ثبت نام اقدام کنند.

با توجه به محدود بودن تعداد شرکت کنندگان، لینک کارگاه فقط در اختیار افراد ثبت نام کننده قرار می‌گیرد.

کارگاه جهاد تبیین