دوره مقدماتی نهضت سواد رسانه ویژه طلاب سطح 3 برگزار می شود

-نهضت سواد رسانه اداره تبلیغ نوین1

علاقه مندان به شرکت در دوره مقدماتی نهضت سواد رسانه می توانند تا 31 تیرماه به سامانه تبلیغ نوین مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومی، بخش تحصیلات تکمیلی در نظر دارد با همکاری اداره تبلیغ در رسانه و فضای مجازی، دوره مقدماتی نهضت سواد رسانه را برگزار کند.

این طرح با هدف مشارکت طلاب سطح سه در راستای نهضت سواد رسانه و گسترش زیرساخت نظام فکری در سه مرحله با حضور اساتید برجسته در این حوزه برگزار می‌شود.

آغاز این طرح از اول مردادماه است و به طلابی که در این طرح به صورت کامل شرکت کرده باشند، گواهی پایان دوره ارائه می شود.

علاقه مندان می توانند برای ثبت نام در این دوره از تاریخ 25 تا 31 تیرماه به سامانه تبلیغ نوین به نشانی         http://novin.jz.ac.ir  مراجعه و نام نویسی کنند.

شماره تلفن ۳۲۱۱۲067 هر روز از ساعت ۸ تا ۱۲ آماده راهنمایی و پاسخگویی به سوالات طلاب گرامی است.

توضیحات تکمیلی دوره متعاقبا به اطلاع طلاب شرکت کننده خواهد رسید.