اداره کل تبلیغ جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

دوره مهارت افزایی عفاف و حجاب

دوره آفلاین مهارت افزایی عفاف و حجاب ویژه طلاب و مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سراسر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در آستانه 21 تیر، سالروز عفاف و حجاب دوره مهارت افزایی عفاف و حجاب را برگزار می‌کند.

سرفصل‌های این دوره شامل مفاهیم چهارگانه حجاب، شبهه فردی و اجتماعی، شبهه پاکی دل، شبهه احترام به انتخاب افراد، شبهه نگاه، شبهه حرص، عادی شدن نگاه در غرب، آزادی روابط دختر و پسر، اهمیت حجاب یا اختلاس، ارتباط آزاد قبل از ازدواج، شبهه حجاب اجباری و اختیاری، شبهه لااکراه فی الدین و شبهه ظلم حجاب در گرما هستند.

این دوره ویژه طلاب و مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سراسر کشور برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان می‌توانند از مزایای این دوره شامل زمینه تشکیل پرونده تبلیغی در اداره مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، استفاده از دوره‌های آموزشی و مهارتی هدفمند و کاربردی و فعال شدن پرونده مرکز خدمات بهره‌مند شوند.

این دوره از 21 تیر آغاز می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir مراجعه کنند.