برگزاری نشست علمی «اقدامات فرهنگی رفاهی بانوان مسلمان در حرمین شریفین تا پایان حکومت عباسی»

نشست علمی پژوهشی

نشست علمی پژوهشی «اقدامات فرهنگی رفاهی بانوان مسلمان در حرمین شریفین تا پایان حکومت عباسی» به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی پژوهشی «اقدامات فرهنگی رفاهی بانوان مسلمان در حرمین شریفین تا پایان حکومت عباسی» از سوی انجمن علمی پژوهشی تبلیغ با گرایش حج معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

سرکار خانم فهیمه جعفری جبلی، دبیر انجمن علمی پژوهشی تبلیغ با گرایش حج جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به عنوان ارائه دهنده در این نشست حضور دارند.

این نشست روز پنجشنبه 12 خرداد ساعت 10 تا 11 به صورت حضوری در سالن نشست های طبقه سوم کتابخانه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند به صورت مجازی از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb۸۹۷yoy/ در این نشست شرکت کنند.