مباحثه و مناظره گروه‌های «تدوین متون درسی» در رویداد آموزشی جامعه‌الزهرا(س)

مناظره روز سوم رویداد

مباحثه و مناظره گروه‌های «تدوین متون درسی» رویداد آموزشی جامعه‌الزهرا(س) با حضور حدود 20 طلبه سطح سه و چهار در 4 گروه در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی، مباحثه گروه‌های موضوع «تدوین متون درسی» در سومین روز نخستین رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این برنامه، حدود 20 طلبه سطح سه و چهار جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که در پیش رویداد به 4 گروه تقسیم بندی شدند، به بررسی تدوین متون یکی از کتاب‌های درسی می‌پردازد.

پس از مباحثه گروهی، مناظره گروه‌ها به صورت دو به دو با حضور شرکت کنندگان و داوران ارزیاب آغاز می‌شود.

سرکار خانم دکتر سیده زهرا موسوی تدوینگر و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدهادی حسینی خراسانی مدیر کل برنامه ریزی آموزش و نظارت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، جناب آقای دکتر حسن فانیدپور رئیس اداره طراحی و تدوین متون تحصیلی حوزه های علمیه خواهران و جناب آقای دکتر حمید کوشکی رئیس اندیشکده جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به عنوان داور و ارزیاب این جلسه حضور دارند.

در این برنامه، گروه ها پس از مباحثه با حضور داوران و ارزیابان به صورت دو به دو به مناظره می پردازند و تدوین متون کتاب ها را مورد نقد و بررسی قرار می دهند.