به مناسبت نیمه شعبان و میلاد باسعادت امام زمان(عج)؛

جشن میلاد امام خوبی‌ها با حضور شکوفه‌های بهار جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد

مهد کودک4

مدیراداره کل امور طلاب و خانواده‌ها ازبرگزاری جشن با شکوه نیمه شعبان با حضور نونهالان مهد کودک شکوفه‌های بهار خبرداد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم ملیحه عرب خزائلی روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: به مناسبت فرا رسیدن میلاد بابرکت منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عجل‌الله‌تعالی‌فرجه) مراسم جشن باشکوهی ویژه کودکان در مهدکودک شکوفه های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد.

مدیر کل امور طلاب و خانواده ها اظهار داشت: در این مراسم که به مدت دو روز برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین لطفیان به اجرای برنامه های شاد و مذهبی برای کودکان پرداخت.

عرب خزائلی افزود: اجرای سرود، مسابقات جذاب ویژه دختران و پسران، نمایش و... از جمله برنامه های جشن نیمه شعبان بود، همچنین نونهالان مهد با کیک تولد پذیرایی شدند.

وی گفت:جشن میلاد امام خوبی‌ها که امسال مصادف با جشن پایان سال تحصیلی مهدکودک نیز بود، فرصت مناسبی را ایجاد کرد که از طریق برگزاری برنامه های شاد و جذاب،کودکان را با مفاهیم عمیق مهدوی و انتظار برای فرج آشنا کنیم.

مهد کودک 3 مهد کودک 5 مهد کودک4 مهدکودک 5 مهد کودک 1 مهد کودک مهد کودک 2