برگزاری مباحثه و مناظره گروهی در نخستین رویداد آموزشی جامعه الزهرا(س)

مناظره 1

مباحثه و مناظره نخستین روز رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور 7 گروه متشکل از طلاب سطح دو و 3 داور ارزیاب در نوبت صبح برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، نخستین رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها امروز با حضور بیش از 40 طلبه سطح دو در حال برگزاری است.

در نخستین روز رویداد که با موضوع «آسیب شناسی روش‌های مطالعه» برگزار می‌شود، 7 گروه متشکل از طلاب و یک استاد مربی حضور دارند که به مباحثه پرداختند.

پس از مباحثه گروهی، مناظره گروه‌ها به صورت دو به دو با حضور شرکت کنندگان و داوران ارزیاب برگزار شد و حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل هادی منش، آقای غلامحسین حیدری و خانم طاهره ماهروزاده به عنوان داور و ارزیاب در نوبت صبح به ارزیابی ارائه گروه‌ها پرداختند.

همچنین حاضران در برنامه نسبت به عملکرد و کیفیت ارائه گروه‌ها، پیشنهادات و انتقادات خود را بیان داشتند.