نائب دبیر ستاد راهبری خانواده و جمعیت حوزه‌های علمیه تأکید کرد:

لزوم اجرای راهکارهای عملیاتی ترغیب به فرزندآوری

وافی

حجت‌الاسلام والمسلمین وافی بر لزوم اجرای راهکارهای عملیاتی ترغیب به فرزندآوری تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمسلم وافی در همایش «ایران جوان» که در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد، با بیان اینکه تکلیف و نقش خود را در این عرصه مشخص کنید، عنوان کرد: امام علی علیه‌السلام در نهج البلاغه 15 بار می‌فرمایند که از تاریخ عبرت بگیرید، به دو دلیل زیرا تاریخ دائما در حال تکرار است و مردم دائما در حال عبرت گرفتن از تاریخ هستند.

نائب دبیر ستاد راهبری خانواده و جمعیت حوزه‌های علمیه با اشاره به حوزه جمعیت، گفت: درباره جمعیت ایران، مهندسی اجتماعی از قم غرب برای ما چیدند. کشور آمریکا مذهبی ترین کشور دنیا در گذشته بود، اما چند اتفاق امنیتی در این کشور رخ داد که آمریکا طی 20 سال تمام شد که برخی از این اتفاقات در ایران رخ داده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین وافی به جریان شناسی تحولات جمعیتی و انقلاب جنسی در آمریکا اشاره کرد و گفت: مطالعات آلفرد کینزی درباره اینکه گناه همه گناه هیچ فردی نیست، جنبش زنان در آمریکا توسط شولامیث فایراستون درباره این مسئله که بارداری زنان ظلم است، تولید انبوه وسایل ضدبارداری، ظهور تلویزیون‌های کابلی و قانون طلاق بی دلیل از جمله مسائلی بود که موجب کاهش فرزندآوری در آمریکا شد.

وی بیان داشت: حضرت امام خمینی(ره) فرمودند جمعیت ایران باید به 200 میلیون نفر برسد، 35 روز بعد حضرت آیت‌الله خامنه ای که جانشین حضرت امام بود، فرمودند راهبرد من راهبرد امام است و جمعیت باید به بیش از صد میلیون و 200 میلیون نفر برسد.

نائب دبیر ستاد راهبری خانواده و جمعیت حوزه‌های علمیه به کنترل جمعیت در قانون تنظیم خانواده در سال 1372 اشاره کرد و افزود: در سال 1373 کنفرانس جمعیت و توسعه در قاهره برگزار شد و ایران امضا کرد و در سال 1379 به نرخ باروری 1/2  رسید.

حجت‌الاسلام والمسلمین وافی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب مدظله العالی در سال 90 به مسئولان نظام درباره کاهش جمعیت هشدار دادند و فرمودند: «معتقد به کثرت جمعیت هستم ...»، در 19 مهر 1391 درباه سیاست کاهش جمعیت انتقاد کردند.

وی ابراز داشت: ما از سال 98 تا کنون 520 درصد کاهش جمعیتی داشتیم و سقوط سنگین در کاهش جمعیت جوانان صورت گرفت. 41 میلیون خانم در کشور داریم که 63 درصد دهه 60 به قبل و 37 درصد دهه هفتاد، هشتاد و نود هستند.

نائب دبیر ستاد راهبری خانواده و جمعیت حوزه‌های علمیه تصریح کرد: ایران از سال 1396 از رده کشورهای جوان خارج شد، بنابراین ما باید به دنبال راهکار برای مرتفع کردن این مسئله باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین وافی در بخش دوم سخنان بر لزوم راهکارهای عملیاتی ترغیب به فرزندآوری تأکید کرد و گفت: امروز مردم برای فرزندآوری انگیزه ندارند، مسئولان حمایت نمی‌کنند، تبلیغات سنگین و جو حاکم جامعه، شبکه نفوذ برای جلوگیری از افزایش جمعیت و بی‌توجهی نسبت به این مسئله وجود دارد، اما بگذارید قم پرچم را بردارد و حتی با تعداد کم در این مسیر فعالیت کنید.

وی بیان داشت: در ستاد راهبری خانواده و جمعیت حوزه‌های علمیه و ستاد ملی جمعیت برنامه های مختلفی درباره فرزندآوری و افزایش جمعیت دارند که امید است با هم افزایی فعالان عرصه جمعیت به نتایج مثبت دست پیدا کنیم.

تصویر خبر

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵