اجرای پنجمین طرح پایگاه سلامت در بهداری جامعه الزهرا(س)

پایگاه سلامت

پنجمین طرح پایگاه سلامت با رویکرد طب اسلامی- سنتی در بهداری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم زهرا احسانی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: به مناسبت هفته جهانی سلامت، پنجمین طرح پایگاه سلامت با رویکرد طب اسلامی- سنتی در بهداری جامعه الزهرا علیهاسلام به مدت یک هفته  برگزار شد.

رئیس اداره خدمات، رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها گفت: در این پایگاه، خدماتی از جمله پایش سلامت، مزاج‌شناسی، حجامت و تدابیرآن و با ارائه تخفیفات50 درصدی به طلاب و کارمندان مؤسسه ارائه شد.

احسانی افزود: با توجه به استقبال طلاب و کارکنان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، این طرح تا پایان فصل بهار ادامه خواهد داشت.

وی یادآور شد: در این پایگاه، علاوه برخدمات فوق، اعمال یداوی شامل آزادسازی ماهیچه‌های درگیر مفاصل، جااندازی نامتقارنی‌ها و غیره انجام می شود.

رئیس اداره خدمات، رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان جهت دریافت نوبت و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 32112145 تماس بگیرند.