دریافت کارت آزمون ورودی سطح ۴ و دوره عالی فقه و اصول سال تحصیلی ۲-۱۴۰۱

آزمون ورودی سطح چهار (14)

آزمون ورودی سطح 4 و دوره عالی فقه و اصول به صورت حضوری در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود و ارائه کارت ورود به جلسه در این آزمون الزامی است.

به گزارش روابط عمومی، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها طی اطلاعیه ای اعلام کرد:

داوطلبان سطح 4 و دوره عالي فقه و اصول جهت شرکت در آزمون سال تحصیلی 1402-1401 لازم است با استفاده از کد رهگیری خود، حداکثر تا ساعت 14 روزپنجشنبه 22 اردیبهشت، از طریق لینک ذیل نسبت به دریافت و چاپ کارت ورود به جلسه اقدام نمایند. برای ورود به جلسه آزمون ارائه این کارت به همراه کارت ملی الزامی است.

توجه: داوطلبانی که عکس خود را بارگذاری نکرده اند، لازم است یک قطعه عکس 4*3  جدید با زمینه سفید را در روز آزمون ارئه نمایند. در غیر این صورت، از ورود آنها به جلسه آزمون جلوگیری خواهد شد.

داوطلبانی که کد رهگیری خود را فراموش کرده‌اند می توانند از لینک «بازیابی کد رهگیری» اقدام به دریافت مجدد کد رهگیری خود نمایند. در صورت عدم امکان بازیابی، درخواست دریافت کد رهگیری را به سامانه «ارسال و پیگیری درخواستها» ارسال نمایند تا کدرهگیری برای آنها ارسال شود (کد رهگیری ارسال شده از بخش «پیگیری و مشاهده پاسخ درخواست ارسالی» قابل دریافت خواهد بود.

دریافت کارت آزمون