ثبت نام مهدکودک شکوفه‌های بهار ویژه طلاب دوره عمومی

مهدکودک شکوفه های بهار

ثبت نام مهدکودک شکوفه های بهار ویژه  طلاب دوره عمومی آغاز شد و تا 10 اردیبهشت ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی، مهدکودک شکوفه های بهار جامعه الزهار در اطلاعیه ای اعلام کرد:

با توجه به برگزاری حضوری کلاس‌های آموزشی دوره عمومی از ۱۸ اردیبهشت، مهد کودک شکوفه‌های بهار آماده ارائه خدمات به طلاب و اساتید محترم است.

مهلت ثبت نام فقط تا ۱۰ اردیبهشت است و طلاب و اساتید محترم می‌توانند با مراجعه به سامانه مهد به آدرس http://mahd.jz.ac.ir نسبت به ثبت نام فرزند قطعی خود و دریافت کد رهگیری اقدام کنند.

خدمات مهدکودک از ۱۸ اردیبهشت فقط شامل کودکانی است که تا تاریخ مذکور در سامانه، ثبت نام قطعی انجام داده اند.

اطلاعات شرایط ثبت نام، میزان شهریه و غیره در قسمت «شرایط و ضوابط» سامانه مهدکودک قابل دسترسی است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در تمامی ایام هفته از ساعت ۸ تا ۱۲ با شماره‌های ۳۲۱۱۲۴۱۹ و ۳۲۱۱۲۳۶۳  تماس بگیرید.