تمدید مهلت ثبت نام در چهارمین دوره تربیت محقق

تربیت محقق اسلاید شو1

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره تربیت محقق ویژه اساتید و طلاب شاغل به تحصیل و فارغ‌التحصیل سطح 3 و 4 تا 30 آبان تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، مهلت ثبت نام در چهارمین دوره تربیت محقق که به منظور ظرفیت‌سازی، پرورش استعدادهای پژوهشی محققان و رشد و بالندگی آنان در عرصه پژوهشگری از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود، تا 30 آبان تمدید شد.

اساتید و طلاب شاغل به تحصیل و فارغ‌التحصیل سطح 3 و 4 جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و دیگر بانوان طلبه حوزوی در صورت داشتن ویژگی خاص و تأیید کمیسیون  می‌توانند در دوره‌های هم‌سو با رشته تحصیلی خود ثبت نام کنند و در موارد خاص، منوط به تأییديه کمیسیون است.

در این دوره 8 حلقه پژوهشی شامل تفسیر و علوم قرآن، فقه و اصول، تبلیغ با گرایش حج، تعليم و تربیت اسلامی، تاریخ اسلام، فلسفه اسلامی، كلام اسلامی و مطالعات اسلامی زنان تشکیل می‌شود.

مدارک مورد نیاز:

1-تکمیل فرم ثبت نام از طریق سامانه https://pajohesh.jz.ac.ir

2- ارائه آخرين مدرك تحصيلی يا گواهی اشتغال به تحصيل در زمان مصاحبه علمی؛

3-ارائه مستندات پژوهشی ذکر شده در فرم ثبت نام در زمان مصاحبه علمی.

جهت کسب اطلاعات بیشتر روزهای شنبه تا پنجشنبه ساعت 8 تا 12 با شماره 32112428 تماس بگیرید.