امکان معرفی اساتید، دانش‌آموختگان و مبلغان برای تدریس در دانشگاه فرهنگیان

دانشگاه فرهنگیان

با فراهم شدن امکان تدریس فارغ‌التحصیلان حوزه‌های علمیه برای تدریس در دانشگاه فرهنگیان، علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام به سامانه شمیم مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومی، در راستای تعامل معاونت تبلیغ و امور فرهنگی با مرکز تربیت معلم مبلغ، زمینه معرفی دانش‌آموختگان حوزه‌های علمیه جهت تدریس به‌صورت حق‌التدریس در دانشگاه‌های فرهنگیان سراسر کشور فراهم‌شده است.

شرایط لازم برای طلاب و دانش‌آموختگان جهت معرفی به دانشگاه فرهنگیان داشتن مدرک سطح ۳ و اشتغال به تحصیل ‌ترم آخر یا اتمام سطح ۴ یا داشتن مدرک دکترا است.

دارندگان سابقه تدریس در معرفی و به‌کارگیری در اولویت خواهند بود.

معرفی به دانشگاه فرهنگیان به معنای قطعی بودن تدریس در آن دانشگاه نیست و معرفی‌شدگان می‌بایست فرایند لازم دانشگاه جهت دریافت مجوز تدریس را طی کنند.

لازم به ذکر است افراد واجد شرایط از طریق سامانه شمیم شناسایی و به دانشگاه فرهنگیان معرفی خواهند شد.

آخرین مهلت جهت ثبت اطلاعات برای معرفی به دانشگاه فرهنگیان 22 فروردین ۱۴۰۱ خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سامانه شمیم https://shamim.jz.ac.ir اطلاعات کامل خود را به‌صورت کامل ثبت نمایند .