تقویم آموزشی نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ جامعه‌الزهرا(س)

تقویم آموزشی نیمسال دوم تحصیلی 1401

تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ ویژه طلاب ایرانی و غیرایرانی مدارس علمیه و مراکز تخصصی حضوری و غیرحضوری و مجازی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، تقویم آموزشی سطوح مختلف جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402- 1401از سوی معاونت آموزش و تربیت این مؤسسه علمی حوزوی اعلام شد.

بر اساس این گزارش، کلاس‌های طلاب تمهیدیه، سطح دو، سه و چهار در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401از 16 بهمن و طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری از 23 بهمن آغاز می‌شود.

زمان انتخاب واحد طلاب تمهیدیه، سطح دو و سه روزهای 9 و 10 بهمن، طلاب سطح چهار روزهای 10 و 11 بهمن و طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری روزهای 13 تا 17 بهمن خواهد بود.

طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام جهت مشاهده تقویم آموزشی ترم تحصیلی آینده به سایت جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها، سربرگ آموزشی/ بخش تقویم آموزشی مراجعه کنند.

دانلود تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401