حکم انتصاب «مدیر کل امور اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها»

انتصاب

سرکار خانم مقصودی به عنوان «مدیر کل امور اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، حکم انتصاب سرکار خانم زینت مقصودی به عنوان «مدیر کل امور اساتید» از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی سجودی معاون آموزشی تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها صادر شد.

در این حکم بر لزوم توجه به جایگاه والای اساتید، برنامه ریزی جهت ارتقای سطح علمی پژوهشی و مهارت افزایی اساتید، ارتقای نقش و تأثیرگذاری اساتید در بعد تربیتی و اخلاقی طلاب، ایجاد زمینه های ارتباط بیشتر اساتید با طلاب و کارگروه های اندیشه ورز، بازنگری در آیین نامه های جذب و بکارگیری اساتید، جهت گیری هدفمند اساتید به سوی آموزش پژوهش محور و نظام سازی و شبکه سازی انگیزشی، دانشی، بینشی، مهارتی و روش در راستای توانمندسازی اساتید تأکید شده است.

همچنین در این حکم از تلاش ها و خدمات ارزشمند حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی رسولی نیا در مدت تصدی این مسئولیت تقدیر شد.