اکران آنلاین مستند «آورتین»

مستند آورتین

مستند «آورتین» به کارگردانی حسن وزیرزاده برگزیده جشنواره سینما حقیقت، روایتگر زوایای پنهان سلحشوری سردار دل‌هاست.

به گزارش روابط عمومی، مستند «آورتین» به کارگردانی حسن وزیرزاده برگزیده جشنواره سینما حقیقت به صورت آنلاین اکران می‌شود.

«آورتین» منطقه صعب‌العبور و کوهستانی در کرمان، در عین حال، مکانی مناسب و امن برای اشرار است. بعد از سال‌های جنگ ناامنی‌هایی در مناطق جنوب شرق کشور، از جمله کرمان و سیستان و بلوچستان، توسط اشرار به وجود می‌آید. عمده‌ی این اشرار از افراد فقیر روستاها هستند؛ که برای سیر کردن شکم خود، به این راه روی آورده‌اند. در نهایت حل این مشکل به لشکر ۴۱ سیدالشهدا، به فرماندهی حاج قاسم سلیمانی سپرده‌ می‌شود.

این مستند روز دوشنبه 25 بهمن ساعت 16 از طریق سامانه اکران جشنواره مردمی عمار اکران می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق این سامانه به نشانی https://ekranmardomi.ir/live/jz_resane/b96b2b برای تهیه بلیت و مشاهده فیلم اقدام کنند.