همزمان با ایام‌الله دهه فجر؛

نمایشگاه حمایت از تولید ملی در جامعه‌الزهرا(س) افتتاح شد

نمایشگاه حمایت از کالای ایرانی

نمایشگاه حمایت از تولید ملی با عرضه لوازم خانگی ایرانی به صورت قسطی ویژه اساتید، طلاب و کارمندان جامعه‌الزهرا(س) راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی، نمایشگاه حمایت از تولید ملی از سوی معاونت اداری مالی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها راه اندازی شد.

در این نمایشگاه، لوازم خانگی ایرانی به قیمت مناسب عرضه می‌شود و اساتید، طلاب و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها می‌توانند این وسایل را به صورت قسطی خریداری کنند.

معاونت اداری مالی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در این نمایشگاه، شرایط خرید لوازم خانگی تا سقف 500 میلیون ریال با اقساط 18 ماهه را فراهم کرده است.

این نمایشگاه که در نمایشگاه دائمی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها دایر شده، روزهای 16 تا 22 بهمن از ساعت 10 تا 13 و 16 تا 20 پذیرای بازدیدکنندگان است.