برگزاری دوره آموزشی طرح کلی اندیشه اسلامی ویژه طلاب بین الملل

poster - Copy

دوره آموزشی طرح کلی اندیشه اسلامی ویژه طلاب و فارغ التحصیلان مرکز تخصصی بین الملل برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در نظر دارد با همکاری اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی این مؤسسه علمی حوزوی، دوره آموزشی طرح کلی اندیشه اسلامی را برگزار کند.

این طرح با هدف مشارکت طلاب غیرایرانی در نهضت سواد رسانه به دو شیوه  آنلاین و آفلاین برگزار می‌شود که شروع کلاس‌های آنلاین از ۲۱ بهمن است.

در مجموع، ۵ جلسه آنلاین روزهای پنجشنبه ساعت 9 تا 11 صبح برنامه‌ریزی شده است که خانم ندا حکمت نیا رئیس اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها مسئولیت برگزاری کلاس را بر عهده دارد.

در این جلسات مباحث ایمان، توحید، نبوت و امامت از منظر رهبر معظم انقلاب حفظه‌الله مطابق با کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» تدریس می‌شود و در پایان دوره از طلاب برتر تجلیل خواهد شد.

متقاضیان دوره آفلاین می‌توانند با بهره‌مندی از فایل‌های صوتی در این طرح شرکت کنند.

طلاب جهت ثبت نام می‌توانند تا 20 بهمن با ارسال پیام به آیدی @int۲۴۷۶ فرم ثبت نام را دریافت و نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

لینک ثبت نام

برای ثبت نام با گوشی همراه، لینک https://forms.gle/X1fAd8ViPw7buke87 کپی و در مرورگر موزیلا یا کروم باز شود.

شماره تلفن ۳۲۱۱۲۴۷۶ از ساعت 8 تا 12 هر روز آماده پاسخگویی به سوالات و راهنمایی طلاب گرامی است.

animation