إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

روح بلند حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی به ملکوت اعلی پیوست

حضرت آیت الله صافی گلپایگانی

حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی مرجع عالیقدر جهان تشیع پس از حدود یک قرن عمر با برکت دار فانی را وداع گفتند.

به گزارش روابط عمومی، روح بلند مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی ساعاتی قبل به ملکوت اعلی پیوست.

معظم له چند روز قبل جهت معاینات پزشکی به بیمارستان آیت الله گلپایگانی قم مراجعه کرده بودند.

این مرجع عالیقدر سال‌ها به تدریس و تحقیق در حوزه مقدسه قم اشتغال داشتند و تربیت صدها محقق و تألیف ده‌ها اثر فاخر علمی از برکات ایشان است.

عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی و عضویت در شورای نگهبان و دبیری آن با حکم امام خمینی، از جمله فعالیت‌های سیاسی حضرت آیت الله صافی گلپایگانی بوده است.

جامعه الزهرا علیهاالسلام ارتحال این مرجع عالیقدر و فقیه برجسته را به محضر امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه الشریف، رهبر معظم انقلاب مدظله العالی و سایر مراجع عظام تقلید، مراجع معظم تقلید، علما، فضلا، اساتید، طلاب و روحانیون و عموم مردم تسلیت می‌گوید.

آیت الله صافی گلپایگانی