فراخوان مسابقه مقاله‌نویسی با محوریت «زن، امنیت، حجاب و عفاف»

مسابقه مقاله نویسی با محوریت زن مسلمان

فراخوان مسابقه مقاله‌نویسی با محوریت «زن، امنیت، حجاب و عفاف» ویژه طلاب سطح سه جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام، فراخوان مسابقه مقاله نویسی با محوریت «زن، امنیت، حجاب و عفاف» ویژه طلاب سطح سه  جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان قم برگزار می‌شود.

موضوعات ارائه شده این فراخوان شامل «زن و حجاب در اسلام»، «بررسی ابعاد حجاب و عفاف در قرآن و روایات»، «نقش حجاب در کاهش میزان آسیب‌های اجتماعی»، «شخصیت زن و نقش آن در استواری خانواده از دیدگاه اسلام»، «بررسی ارتباط حجاب و امنیت اجتماعی» و «نقش پلیس زن در برقراری امنیت در جامعه اسلامی» هستند.

مهلت ارسال مقالات تا 10 اسفند اعلام شده است و علاقه مندان می‌توانند آثار خود را به پست الکترونیکی Qom.research@police.ir ارسال کنند.

مقالات برگزیده علاوه بر اهدای جوایز، در فصلنامه دانش انتظامی استان قم به نشانی http://qom.jrl.police.ir به چاپ خواهد رسید.