از سوی پژوهشکده زن و خانواده و پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهرا(س)؛

نشست‌های علمی فاطمی برگزار می‌شود

نشست علمی فاطمی پژوهشگاه

نشست‌های علمی فاطمی با سخنرانی سرکار خانم برقعی و سرکار خانم داورپناه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت ولادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها و گرامیداشت مقام زن و مادر، نشست‌های علمی فاطمی از سوی پژوهشکده زن و خانواده و پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، دو نشست علمی در این ایام برگزار می‌شود از جمله، نشست علمی «بررسی تفقه بانوان در دین بر اساس سیره فاطمی» که سرکار خانم مریم برقعی مدیر گروه فقه و حقوق پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین آن می‌پردازد.

نشست علمی «نفس و نقش در بازخوانی زندگی حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها» نیز با حضور سرکار خانم دکتر زهرا داورپناه عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و  خانواده برگزار می‌شود.

این نشست‌ها روز پنجشنبه 7 بهمن ساعت 10 تا 12 به صورت مجازی تشکیل می‌شود و علاقه مندان می‌توانند با استفاده از پیوند http://online.jz.ac.ir/pajoheshgah در این نشست شرکت کنند.