برگزاری همایش استانی «مادران و همسران شهدای روحانی» در جامعه‌الزهرا(س)

همایش استانی مادران و همسران شهدای روحانی

همایش استانی «مادران و همسران شهدای روحانی» با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی طائب در تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین‌سلام‌الله‌علیها و بزرگداشت مقام مادران و همسران شهدا، همایش استانی «مادران و همسران شهدای روحانی» از سوی سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه امام علی‌بن‌ابیطالب‌علیه‌السلام، مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه‌های علمیه خواهران استان قم و با همکاری معاونت اداری‌مالی و پژوهش جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها، کمیته بانوان کنگره شهدا و قرارگاه امر به ‌معروف و نهی‌از منکر ثارالله استان قم برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی طائب، رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار به عنوان سخنران در این مراسم حضور دارد و پس از آن، جناب آقای صادق پور مداح اهل بیت علیهم السلام به مرثیه سرایی می‌پردازد.

سخنرانی خانم رضیه اسلامی، مادر شهید مدافع حرم، سید محمد موسوی ناجوی و خانم سیده زهرا موسوی، همسر شهید مدافع حرم، رحمت‌الله موسوی و ارائه سه مقاله برتر همایش همراه با تقدیر، از دیگر برنامه‌های این مراسم، اعلام شده است.

اين همايش با حضور خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، مسئولان، اساتید، نخبگان و طلاب بسیجی استان قم روز یکشنبه، 26 دی 1400، ساعت 14:30 تا 17 در تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا ‌سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.