معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(س) خبر داد:

تمدید ثبت نام اعزام مبلغ ویژه ماه مبارک رمضان تا 25 اردیبهشت

اعزام مبلغ در ماه رمضان

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) گفت: ثبت نام مبلغان ویژه ماه مبارک رمضان تا 25 اردیبهشت ماه تمدید می شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: با توجه به درخواست و استقبال بانوان طلبه، ثبت نام اعزام مبلغ در ماه مبارک رمضان تا روز سه شنبه، 25 اردیبهشت ماه تمدید شد.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با بیان اینکه یکی از وظایف طلاب، بحث تبلیغ است، تصریح کرد: ایام تبلیغ فرصت مناسبی در اختیار طلاب است تا به ترویج فرهنگ اسلامی و دینی بپردازند و در جهت رشد و تعالی فرهنگ دینی و اجتماعی جامعه تلاش کنند.

حجت الاسلام و المسلمین تهرانی بیان داشت: علاقه مندان به امر تبلیغ در ماه پربرکت رمضان می‌توانند از طریق سامانه الکترونیکی تبلیغ به نشانی https://tabligh.jz.ac.ir ثبت نام کنند.

وی یادآور شد: در این سامانه، امکان درخواست محل مشخص برای فعالیت تبلیغی طلاب وجود دارد و طلاب می‌توانند شهر و یا روستای مورد نظر خود را جهت اعزام، اعلام کنند.