حوزه علمیه فرصت‌های بی‌بدیلی در زمینه علمی و اخلاقی برای جوانان فراهم کرده است

اخوی

حجت‌الاسلام والمسلمین اخوی با بیان اینکه اهل علم در همه کشورها مورد توجه هستند برای همین انتظار بیشتری از آنها می‌رود، اظهار داشت: عالمان و اندیشمندان دینی الگوی جامعه‌اند و انتظار مردم از ما خوب بودن و خوب ماندن است برای همین باید این مساله را همواره مورد توجه قرار دهیم.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام والمسلمین علی اصغر اخوی در همایش طلاب جدید ورودی بهمن ماه با اشاره به فرصت انتخاب مسیر تحصیل برای جوانان و نوجوانان گفت: هر کس در هر جا اگر در مسیر درست گام بردارد و دین و ایمانش را حفظ کند عاقبت به خیر خواهد شد، ولی به نظر می‌رسد فرصتی که حوزه علمیه برای تحصیل، تهذیب، تحقیق و تبلیغ فراهم کرده بیشتر از دیگر موسسات آموزش عالی است و ویژگی حوزه‌های علمیه، توجه به اخلاق و خودسازی دانش پژوهان و طلاب است.

مدیر مرکز مشاوره جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: جوانی تنها یکبار اتفاق می‌افتد برای همین یکی از سوالات در روز قیامت از انسان، چگونگی صرف عمر و  جوانی است و در این زمینه هم خود فرد و هم والدین برای هدایت و مشورت‌دهی به فرزندان مسئولیت دارند.

وی با اشاره به روایت پیامبر اعظم اسلام صلی الله علیه و آله «نعم الْوَلَدُ، الْبَناتِ؛ مَلَطَّفاتٌ مُجَهَّزاتٌ، مُؤَنَّساتٌ، مُبارَكاتٌ، مُفَلَّياتٌ؛ دختران بهترین فرزندان هستند! چرا كه گرم و با لطافتند، آماده به خدمتند، انس‏گير و با الفتند، با بركتند، و پاكيزه‏اند.» ادامه داد: این ویژگی‌ها می تواند در تحصیل علم و گام نهادن در مسیر خودسازی به خواهران طلبه کمک کند و والدین نیز باید بر اساس این ویژگی‌ها با فرزندان دختر خود در ارتباط باشند.

وی به طلاب توصیه کرد تا هدف خودشان را مشخص کنند، برای دستیابی به موفقیت، برنامه‌ریزی داشته باشند، در انتخاب دوستان و همراهان خود در مسیر طلبگی دقت کنند، در مسایل درسی از افراط و تفریط بپرهیزند و تعادل داشته باشند و ارتباط خود را با حضرات معصومین به ویژه حضرت زهرا و حضرت معصومه علیهماالسلام افزایش دهند تا بتوانند آثار غربت و دوری از خانواده را کم کنند و در این راه به موفقیت برسند.