تمام مطالب

اکنون بر ماست تا در برابر یزید زمان قیام کنیم ...

کربلا مدیر جامعه الزهرا در بیانیه ای با تسلیت ایام عاشورا و تاسوعای حسینی آورده است: حضرت سیدالشهدا علیه السلام و یاران باوفایش در مقابل کفر و نفاق و تزویر صف آرایی کردند و با اهدای خون خود پای نهال اسلام بزرگ ترین معامله هستی را با خدای خود رقم زدند، معامله ای که امام حسین علیه السلام را ثارالله و وجودش را کشتی نجات بشر کرد و سفره ای گسترانید به پهنای هستی تا هر کس بر اساس ظرفیتش از آن بهره ای ببرد.

مسئول کانون شاهد و ایثارگر جامعه الزهرا(س) مطرح کرد:

توانمندسازی خانواده شهدا و ایثارگران در عرصه جهاد تبیین/تا کنون 700 نفر عضو کانون شاهد و ایثارگر جامعه الزهرا(س) شدند

افتتاح دفتر کانون شاهد و ایثارگر اسماعیلی با بیان اینکه تا کنون 700 نفر عضو کانون شاهد و ایثارگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها شدند، گفت: مأموریت اصلی این کانون، توانمندسازی خانواده شاهد و ایثارگر در عرصه جهاد تبیین است.