فراخوان جذب بانوان طلبه در انجمن فضای مجازی جامعه‌الزهرا(س)

انجمن فضای مجازی

فراخوان جذب بانوان طلبه، مبلغان و دانش آموختگان در انجمن فضای مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم ندا حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به اینکه امروز فناوري اطلاعات به واسطه فناوري ارتباطات فراگيرشده و جهان دیگری را رقم زده است، اظهار داشت: امروز فناوری اطلاعات باعث گسترش ارتباطات و تكنولوژي  فرايند پرتكاپو و پويایی مضاعف شده و ضرورت آشنایی و حضور تخصصی طلاب در این فضا را دو چندان نموده است.

رئیس اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ادامه به بحث آینده‌پژوهی فضای مجازی و دنیای پساکرونا  و نقش غیرقابل انکار فضای مجازی بر تحولات فرهنگی و تأثیر بر گرایش‏های مذهبی و اعتقادی اشاره کرد و افزود: آشناکردن طلاب به مسائل مختلف فضای مجازی و مجهزکردن فعالان فضای مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به ابزارهای مورد نیاز از اهداف تشکیل انجمن فضای مجازی است.

حکمت نیا با اشاره به فعالیت‌های کلی انجمن فضای مجازی، گفت: آموزش‌های تخصصی پروژه‌محور، مسئله‌محور و ابزارهای تولید محتوا در فضای مجازی، تشکیل کارگروه‌های تخصصی فعالیت طلاب درفضای مجازی، برگزاری سلسله‌نشست‌های تخصصی با موضوعاتی از قبیل تأثیر هوش مصنوعی در تبلیغ نوین فضای مجازی و سایبری، شناسایی، جذب و سازماندهی فعالان فضای مجازی و برگزاری و شرکت در جشنواره‌های مختلف با موضوع فعالیت در فضای مجازی از جمله فعالیت‌های این انجمن است.

وی یادآور شد: علاقه‌مندان به فعالیت در فضای مجازی می‌توانند از طریق مراجعه به سامانه تبلیغ نوین و فضای مجازی به آدرس http://novin.jz.ac.ir (قسمت برنامه‌ها – انجمن فضای مجازی) برای ثبت نام اقدام کنند.