کرسی علمی ترویجی «مبانی ارزش شناختی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» برگزار می‌شود

کرسی ترویجی بنیان های گام دوم انقلاب

کرسی علمی ترویجی «مبانی ارزش شناختی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» با ارائه حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابوالقاسم زاده برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کرسی علمی ترویجی «مبانی ارزش شناختی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» از سوی انجمن معرفت شناسی و با همکاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار می‌شود.

در این کرسی ترویجی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مجید ابوالقاسم زاده، رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین این موضوع می‌پردازد.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر جمال سروش عضو هیئت علمی دانشگاه ملایر به عنوان ناقد جلسه و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سیداباذر نبویان به عنوان دبیر علمی جلسه حضور دارند.

این کرسی ترویجی روز چهارشنبه اول دی ساعت 18:30 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://ac.ismc.ir/anjomanhawzah2 در این نشست شرکت کنند.