جلسه پاسخگویی معاون آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا(س) به سؤالات طلاب

جلسه پاسخگویی معاون آموزشی تربیتی

معاون آموزشی تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و مدیران این معاونت پاسخگوی سؤالات طلاب در حوزه مسائل آموزشی و تربیتی هستند.

به گزارش روابط عمومی، جلسه پاسخگویی به سؤالات ارسالی طلاب در حوزه مسائل آموزشی و تربیتی از سوی معاونت آموزشی تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این جلسه که به صورت مجازی برگزار می‌شود، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی سجودی معاون آموزشی تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و مدیران ادارات این معاونت از جمله اداره کل برنامه ریزی و ارزشیابی آموزشی، اداره کل واحدها و خدمات آموزشی، اداره کل امور تربیتی، اداره امور اساتید و اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور دارند.

این جلسه روز پنجشنبه 2 دی ساعت 10:15 تا 11:45 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در حسینیه مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از طریق درگاه https://heyatonline.ir/heyat/۱۷۳۹ در این جلسه شرکت کنند.

طلاب می‌توانند سؤالات مربوط به مسائل آموزشی و تربیتی را به شناسه کاربری @jz_amoozesh در پیام‌رسان ایتا ارسال کنند.