همایش «من هم فلسطینی هستم» در جامعه الزهرا(س)

همایش من هم فلسطینی هستم 2

همایش «من هم فلسطینی هستم» با حضور بانوان طلبه ایرانی و بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، تشکل طلاب و اساتید زبان‌دان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری و مشارکت معاونت‌های آموزش، پژوهش، تبلیغ و امور فرهنگی، دفتر امور بین‌ الملل و کمیته بصیرت افزایی، همایش «من هم فلسطینی هستم» را برگزار می‌کند.

این همایش روز سه شنبه 16 آبان 1402 ساعت 11 تا 12 در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

محورهای این همایش شامل اجماع جهانی و مسأله فلسطین، انسانیت و مسأله فلسطین، ادیان ابراهیمی و مسئله فلسطین، کنوانسیون حقوق کودک و کودکان غزه، کنوانسیون حقوق زنان و زنان غزه، نسل‌ کشی و پاکسازی نژادی در غزه، مقاومت و آینده فلسطین، نقش زنان و کودکان غزه در فرهنگ‌سازی مقاومت، سازمان‌های بین المللی و مسئله فلسطین، نقش الگوگیری از امام حسین علیه‌السلام در مقاومت فلسطین، نقش مردم در حمایت از مظلومان غزه و امت اسلامی و آرمان فلسطین هستند.

علاقه مندان می‌توانند آثار خود را در قالب یادداشت (یک صفحه ای)، پوستر، موشن گرافی، فوتوکلیپ، کلیپ (۶۰ ثانیه ای) و دلنوشته به شناسه کاربری @i_am_palestinian_too ارسال کنند.

مهلت ارسال آثار به این همایش تا روز یکشنبه 14 آبان 1402 در نظر گرفته شده است.

همایش من هم فلسطینی هستم2