تبیین «نقش الگویی اساتید در تهذیب و تزکیه» در نهمین جلسه درس اخلاق اساتید

حجت الاسلام و المسلمین توکل

نهمین جلسه درس اخلاق اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور آیت الله توکل و تبیین موضوع «نقش الگویی اساتید در تهذیب و تزکیه» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: نهمین جلسه درس اخلاق اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «نقش الگویی اساتید در تهذیب و تزکیه» به همت اداره تربیتی این مؤسسه علمی حوزوی برگزارمی‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: آیت الله سیدرحیم توکل، استاد اخلاق حوزه در این جلسه به تبیین این موضوع می‌پردازد.

حسینی با بیان اینکه این جلسه همانند جلسات گذشته به صورت آنلاین تشکیل می‌شود، عنوان کرد: جلسه درس اخلاق اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها هر هفته روزهای یکشنبه، ساعت ۱۱ تا 12 از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/akhlagh برگزار می‌شود.