به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، به تبیین رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها پرداخت و با اشاره به جایگاه تأثیرگذار و هدایتگر حوزه های علمیه، اظهار داشت: آموزش شناخت نظام مسائل و شیوه اولویت بندی و روش حل آن از جمله مهارت های مورد نیاز برای طلاب محسوب میشود و می تواند در راستای آموزش مطالبه گری صحیح مؤثر باشد.
مدیر رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها تصریح کرد: مطالبهگری که در بستر شناخت مسائل ایجاد شده باشد و با ایجاد افق دید و نقشه راه مناسب، زمینه نقد عالمانه و منصفانه را فراهم کند، خود مقدمه تبیین مسئله و راهکار حل آن را نیز ایجاد خواهد کرد.
حسینی خاطرنشان کرد: یکی از مسائل مورد توجه حوزه های علمیه از زمان تأسیس تا کنون، بحث تحول در متون درسی و تأثیرگذاری محتواهای آموزشی در تربیت طلاب متخلق، متعهد، متخصص و کارآمد بوده است.
وی با اشاره به راه اندازی پویش «به وقت مطالبهگری مسئولانه» از سوی مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در سال گذشته، یادآور شد: این پویش در راستای فرهنگسازی جهت حضور عالمانه، نقد منصفانه و گفتمان علمی راه اندازی شد و برگزاری رویدادهای فصلی ناظر بر مسائل شناسایی شده در حوزههای فرهنگی، آموزشی و پژوهشی در دستور کار قرار گرفت.
مدیر رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها با اشاره به راه اندازی رویداد آموزشی، بیان داشت: رویداد پیشرو در حوزه آموزش ناظر بر آسیبشناسی در حیطه نظام آموزشی با محوریت متون درسی، سرفصلها و روشهای مطالعه با مهارت حل مسئله برای طلاب بخشهای مختلف و اساتید جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در نظر گرفته شده است.
حسینی اظهار داشت: در این رویداد، موضوع «آسیبشناسی روشهای مطالعه» ویژه طلاب سطح دو و موضوع «نقد و بررسی متون درسی» ویژه طلاب سطح سه و چهار برگزار میشود، همچنین موضوع «نقد و بررسی سرفصل کتب درسی» به اساتید، طلاب دوره عالی فقه و اصول، نخبگان و دانش آموختگان دوره تدوین متون درسی اختصاص یافته است.
وی به فرآیند اجرای این رویداد در سه سطح «پیش رویداد»، «رویداد آموزشی» و «پسارویداد آموزشی» اشاره کرد و افزود: پیش رویدادهای آموزشی متون درسی ویژه طلاب سطح سه و چهار در تاریخ 20 اردیبهشت، سرفصل نویسی ویژه اساتید و طلاب دوره عالی فقه روز 21 اردیبهشت و روشهای مطالعه ویژه طلاب سطح دو روز 22 اردیبهشت ساعت 7 تا 14 برگزار میشوند.
مدیر رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها با اشاره به زمان برگزاری رویداد، گفت: رویداد آموزشی متون درسی ویژه طلاب سطح سه و چهار روز 8 خرداد، سرفصل نویسی ویژه اساتید و طلاب دوره عالی فقه در تاریخ 9 خرداد و رویداد روشهای مطالعه ویژه طلاب سطح دو روز 10 خرداد برگزار خواهد شد.
حسینی، زمان ثبت نام در رویداد آموزشی را تا ۱۳ اردیبهشت اعلام کرد و یادآور شد: علاقه مندان میتوانند از طریق پیوند https://survey.porsline.ir/s/XQaE5OOQ برای شرکت در این رویداد ثبت نام کنند.
وی با اشاره به اهداف برگزاری رویداد آموزشی، عنوان کرد: تقویت و رشد روحیه مطالبه گری صحیح و گفتمان سازی علمی در مسائل آموزشی، تقویت روحیه پرسشگری عالمانه ناظر بر شناسایی و حل مسائل آموزشی، پویایی، نشاط و فعالیت جمعی طلاب و اساتید در مواجهه با مباحث علمی-آموزشی و سازماندهی و شبکه سازی طلاب و اساتید متعهد و متخصص از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.
مدیر رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها همچنین به دستاوردهای بالقوه این رویداد اشاره کرد و گفت: این رویداد دستاوردهای مهمی به همراه خواهد داشت و باعث شناسایی ظرفیتها و استعدادها، تعامل و کار گروهی، شناسایی مسائل، شبکهسازی و راهبری فضای گفتمان علمی، تعامل طلاب و اساتید با مسؤلان، حضور فعال و تأثیرگذار ظرفیت های درون سازمانی و معرفی ظرفیتها به مجامع علمی و در نتیجه نقشآفرینی بانوان فرهیخته حوزوی درشکلگیری تمدن نوین اسلامی خواهد شد.
حسینی در ادامه به نکاتی درباره حضور در این رویداد اشاره و عنوان کرد: هر موضوع برای هرکدام از مخاطبان در پیش رویداد و رویداد در یک روز برگزار خواهد شد و هر یک از مخاطبان تنها در یک موضوع میتوانند شرکت کنند.
وی با اشاره به ارائه خدمات سرویس ایاب و ذهاب و مهدکودک ویژه کودکان، اضافه کرد: طلاب شهرستانی در صورتیکه قبلا خوابگاهی بوده و در حال حاضر مجازی هستند، میتوانند از خوابگاه استفاده کنند و برای دیگر طلاب که پذیرش خوابگاه نشده اند این امکان وجود ندارند.
مدیر رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در پایان تصریح کرد: برای برگزاری کلاسها در روزهای پیشرویداد و رویداد، همکاری لازم از سوی مسئولان محترم آموزشی صورت خواهد گرفت.
نظرات