بازدید معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(س) از نمایشگاه دستاوردهای علمی واحدهای تخصصی حوزوی

بازدید از نمایشگاه 4

خانم حقانی در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای علمی واحدهای تخصصی حوزوی، تصریح کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی فرصت بسیار خوبی برای تبادل تجارب و دستاوردهای علمی بین مراکز حوزوی است.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم ریحانه حقانی به همراه جمعی از مدیران معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از نمایشگاه دستاوردهای علمی واحدهای تخصصی حوزوی که در مسجد مقدس جمکران دایر است، بازدید کرد.

معاون پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور در غرفه های نمایشگاه با دستاوردهای علمی مراکز تخصصی، مدارس عالی حوزوی، مؤسسات آموزش عالی حوزوی و مجتمع عالی حوزوی شرکت کننده آشنا شدند.

حقانی در حاشیه بازدید از نمایشگاه، با اشاره به اهمیت ارائه دستاوردهای علمی واحدهای تخصصی حوزوی عنوان کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی فرصت بسیار خوبی برای تبادل تجارب و دستاوردهای علمی بین مراکز حوزوی است.

وی با بیان اینکه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ظرفیت‌های خود را در عرصه‌های علمی، آموزشی و پژوهشیارائه کرده است، اظهار امیدواری کرد زمینه همکاری و تعامل‌های بیشتر بین مراکز حوزوی فراهم شود.

در جریان این بازدید، به منظور تعاملات بیشتر، خانم حقانی با مسئولان مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی(نور) و مرکز مطالعات راهبردی حوزه و روحانیت گفتگو کرد.