سومین دوره تخصصی تربیت استاد صحیفه سجادیه برگزار می‌شود

تربیت استاد صحیفه سجادیه

سومین دوره تخصصی تربیت استادصحیفه سجادیه ویژه طلاب سطح سه حوزه علمیه سراسر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سومین دوره تخصصی تربیت استاد صحیفه سجادیه ویژه طلاب سطح سه حوزه علمیه به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

براساس این گزارش، حجج اسلام‌والمسلمین غلامی، ‌مشایخی،‌ اعوانی، کفیل،‌ رضایی و استاد مجد فقیهی اساتید این دوره تخصصی هستند.

در سومین دوره تخصصی تربیت استاد صحیفه سجادیه عناوینی چون صحیفه شناسی،‌ تبیین اهمیت و نقش دعا،‌ تفسیر ترتیبی و موضوعی صحیفه سجادیه، ‌تضمین های قرآنی حدیثی صحیفه سجادیه،‌ روش برداشت از صحیفه سجادیه و ارایه آن،‌ جریان‌شناسی فکری و فرهنگی عصر امام سجاد علیه‌السلام و اخلاق و تربیت در صحیفه سجادیه تدریس می‌شود.

سومین دوره تخصصی تربیت استاد صحیفه سجادیه از 8 آبان ماه تا ۱۸ اسفند برگزار می شود و کلاس‌های برادران روزهای شنبه و دوشنبه و کلاس خواهران روزهای یکشنبه و سه شنبه برگزار خواهد شد.

بنابر اعلام مرکز تخصصی صحیفه سجادیه علاقه مندان می‌توانند تا ۲۲ مهر به وبسایت این مرکز به نشانی https://sahyfeh.ir مراجعه و فرم ثبت نام را تکمیل کنند.