برگزاری دومین جلسه درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(س) با سخنرانی استاد عالی

درس اخلاق

دومین جلسه درس اخلاق مجازی طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین عالی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا در گفتگو با واحد خبر، ضمن تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت أباعبدالله الحسین علیه السلام و تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی و موفقیت برای طلاب محترم، اظهار داشت: دومین جلسه درس اخلاق عمومی طلاب حضوری وغیر حضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام به همت اداره تربیتی این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام عنوان کرد: درس اخلاق عمومی بانوان طلبه در نیمسال اول سال تحصیلی 1400 - 1401به خاطر شرایط پیش آمده، همانند ترم گذشته به صورت مجازی برگزار می‌شود.

حسینی بیان داشت: موضوع این جلسه درس اخلاق به موضوع «رضایتمندی از خداوند» اختصاص دارد و حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود عالی، استاد حوزه علمیه سخنران این جلسه است.

وی یادآوری کرد: جلسه درس اخلاق طلاب دوره عمومی، مراکز تخصصی، حضوری و غیرحضوری، هر هفته روز یکشنبه از ساعت ۱۱ به صورت آفلاین بر روی سایت جامعه الزهرا علیهاالسلام بارگذاری خواهد شد.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام خاطرنشان کرد: طلاب حضوری و غیرحضوری می‌توانند از طریق پیوند https://jz.ac.ir/post/7025 در این جلسات شرکت کنند.