جلسه دفاع پایان نامه «جایگاه و تأثیر زمان، مکان و مخاطب بر فهم زبان وحی با رویکرد پاسخ به شبهات معاصر»

جلسه دفاعیه شنبه 27 شهریور ساعت 13

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «جایگاه و تأثیر زمان، مکان و مخاطب بر فهم زبان وحی با رویکرد پاسخ به شبهات معاصر» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته کلام اسلامی با موضوع «جایگاه و تأثیر زمان، مکان و مخاطب بر فهم زبان وحی با رویکرد پاسخ به شبهات معاصر» با ارائه خانم زکیه خاکسار برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی اسفندیاری، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی داعی نژاد، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز شنبه 27 شهریور، ساعت 13:30 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند به صورت آنلاین از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/r8dmigy307gq/ در این جلسه حضور داشته باشند.