انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

نشست «نقد و بررسی تاریخ شهادت امام حسن علیه‌السلام با تکیه بر نقل شیخ مفید»

نشست علمی پژهشی نقد و بررسی تاریخ شهادت امام حسن

نشست علمی پژوهشی «نقد و بررسی تاریخ شهادت امام حسن علیه السلام با تکیه بر نقل شیخ مفید» با حضور باحضور استاد همایون فرد برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی پژوهشی «نقد و بررسی تاریخ شهادت امام حسن علیه السلام با تکیه بر نقل شیخ مفید» از سوی انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این نشست، سرکار خانم لیلا همایون فرد، استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا علیهاالسلام به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز چهارشنبه 24 شهریور ساعت 11 تا 12 به صورت حضوری با تعداد محدود پژوهشگران و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و مجازی برگزار می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ در این نشست شرکت کنند.